Contact met Turn.Vital

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? 

– Plan een vrijblijvende energycall in van 30 minuten;

– Stuur mij een e-mail;

Voor jouw gemak tref je hieronder de relevante informatie over mijn bedrijf. 

Turn.Vital
E-mail: jessica@turnvital.nl

Kvk: 84052996
BTW-id: NL003906973B10

Plan hier jouw vrijblijvende energycall!

Tijdens de Energycall gaan we 3 dingen doen:

1. Energy is my superpower. Als jij en ik niet matchen qua energie zijn we voor dit intense, intieme traject niet de match voor elkaar.

2. We gaan het hebben over waar jij nu tegenaan loopt. En in hoeverre/of ik daarvoor wel de juiste ben. Indien ik ervan overtuigd ben dat mijn expertise jou niet kan helpen verwijs ik je met liefde door naar iemand die dat wel kan.

3. Je weet dat je ergens tegenaan loopt. Maar in hoeverre ben jij klaar om echt te veranderen? Als je om de verkeerde redenen of niet voldoende gemotiveerd bent zul je geen of niet voldoende resultaat behalen, dat willen we niet hebben.

Na deze call weet je of het Empower Yourself traject iets voor jou is, of wij op dezelfde golflengte zitten én of je de klik en het vertrouwen voelt, welke beiden nodig zijn om zo’n goed mogelijk resultaat te behalen.

Klik op een datum in de kalender aan de rechterkant van dit vak, vervolgens kun je de tijd selecteren die jou het beste uitkomt.

Je bent van harte welkom en ik kan niet wachten je te ontmoeten, het invullen van je gegevens heb je zo gedaan, dat duurt minder dan 1 minuut.