JIJ BEPAALT!
In 5 bewezen stappen van alle ballen in de lucht naar regie over JOUW leven!

Je weet dat je aan de slag moet met jezelf,
maar je gedachten houden je in je greep:

Je weet dat je aan de slag moet met jezelf, maar je gedachten houden je in je greep:

Wat anderen zeggen over Turn.Vital

Doe mee aan de online training
‘De Juiste Hoogte’.

Nu € 77 incl. BTW.

de juiste hoogte cover

Dit ga je leren:

Module 1: Adem
De voordelen van je ademhaling die je nog niet kent en oefeningen voor een kalme geest.

Module 2: Energie is jouw superkracht!
Hoe je je energie kunt reguleren en hoe je omgaat met energielekken.

Module 3: JIJ!
Wie je bent, waar je voor staat, wat je sterke eigenschappen zijn en waarom dat ertoe doet.

Module 4: Walk the walk of talk the talk?
Hoe je gedrag en communicatie in lijn staan met waar jij naartoe wilt.

Module 5: Routines
Hoe je energie bespaart en jouw dag bepaalt, in plaats van andersom.

En nog veel meer!

Neem de regie over je leven zodat je meer rust ervaart in je hoofd, kunt genieten van de kleine dingen en meer energie hebt.

Hi fijne vrouw! Ik ben Jessica en ik ben gedrags- en vitaliteitscoach. Na de enorm intensieve verbouwing van ons huis was ik zo geïrriteerd – met mezelf en mijn omgeving – dat ik er écht klaar mee was. Ik was ervan overtuigd dat het aan iedereen om me heen lag, ik bleef vermoeid ondanks veel slapen, ik ervoer weinig liefde voor mezelf, ik had een kort lontje en weinig energie. 

Het bleef steken, ik had toch niets te klagen? Ik had een leuke baan, een fantastische relatie, fijne vriendenkring en ik sportte en at gezond.

Ik besloot op zoek te gaan naar hoe het kon dat ik me zo voelde en belandde bij mezelf. Het lag aan mij. Ik leerde onder andere dat het niet alleen gaat om je fysieke gesteldheid (hoe gaat het met je lichaam, je voeding en ben je in beweging?) maar ook zaken zoals hoe en wat je (over jezelf) denkt, wat de kwaliteit is van je relaties, gesprekken, tijdsindeling en nog veel meer.

Middels gedrag- en vitaliteitscoaching help ik je 5 stappen integreren en leer ik je keuzes maken vanuit je kern. Door jezelf voorop te zetten kun je weer genieten, creëer je rust en overzicht en leer je jezelf kennen en wat jij nodig hebt.

turn vital

Wat heb jij nodig om nu écht dat vertrouwen in jezelf te realiseren?