Na 5 simpele stappen keuzes leren maken vanuit je kern waardoor je jezelf voorop zet. Zodat je weer leert rust creëren, genieten en accepteren.

Download het gratis e-book ‘Van een hoge lat naar genieten zonder schuldgevoel in 5 stappen” en leer hoe je gaat naar genieten zonder schuldgevoel, rust in je hoofd, weten waar je naartoe wilt en overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Na 5 simpele stappen keuzes leren maken vanuit je kern waardoor je jezelf voorop zet. Zodat je weer leert rust creëren, genieten en accepteren.

Download het gratis e-book ‘Van een hoge lat naar genieten zonder schuldgevoel in 5 stappen” en leer hoe je gaat naar genieten zonder schuldgevoel, rust in je hoofd, weten waar je naartoe wilt en overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Dag fijne vrouw! Mijn naam is Jessica en ik begeleid ambitieuze vrouwen die de lat hoog leggen voor zichzelf en alle ballen in de lucht houden.

Hulp vragen is niet jouw sterkste punt, wellicht zie je dat wel als falen.. Als je me niet als hulp wilt zien, zie me dan als stok achter de deur om jezelf voorop te gaan zetten – dát is namelijk het belangrijkst om dit te realiseren.
Middels een ontdekkingsreis ontdek je op eigen tempo hoe je leert rust creëren, accepteren, vertrouwen en genieten door voor jezelf te kiezen. Ik geloof dat je daardoor dubbel zoveel van jezelf kunt geven.

Met mijn achtergrond in hotel- en eventmanagement is gastvrijheid op alle niveaus een onderdeel van mij. Daardoor stond ik altijd klaar voor anderen maar vergat mezelf. Wat bleek, ik moest al zoveel van mezelf, deed alles voor anderen en cijferde mezelf en m’n eigen behoeften volledig weg.

Met vallen en opstaan leerde ik mezelf op 1 te zetten en dat niet de omstandigheden maar wat ik tegen mezelf zeg bepaalt of ik dingen wel of niet kan en ik leerde dat je uit het leven haalt wat je er zelf in stopt. Met als resultaat dat ik nu – door mijn grenzen en wensen als eerst te respecteren – meer voor anderen kan betekenen.

turn vital

Wanneer je nog twijfelt, weet dan 2 dingen:

1: werken met mij betekent een hoop energie, positiviteit en warmte – mijn glas is altijd halfvol. Daarnaast stel ik directe vragen, houd ik je een spiegel voor en geef ik je een liefdevolle schop onder je kont wanneer je die nodig hebt. 

2: plan hier je vrijblijvende energy call en kom erachter of wij een match zijn,  de afspraak is zo gemaakt!

Download hier het e-book 'Van een hoge lat naar genieten zonder schuldgevoel'

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.