Ah jij ook al.. Alles voor een ander ten koste van jezelf.. Begint dat z'n tol al te eisen bij je?

Ben je een grote chaos, kun je niet kiezen wat te eten dus haal je weer wat af en lig je 's avonds standaard overprikkeld en oververmoeid op de bank?

BINGO!

Nog niet zo lang geleden lag ik (alweer) op vrijdagavond uitgeblust op de bank. Geen energie om wat leuks te gaan doen, een grote chaos in m'n hoofd en ik was ontzettend prikkelbaar. Een verkeerde opmerking...

En ik ontplofte, waardoor de sfeer in huis én m’n humeur beneden 0 zakten.. We zouden die avond gezellig uiteten gaan met vrienden, maar ik riep keihard “IK GA VANAVOND ECHT NIET MEER!”. En toen kwam ie binnen.. Wil ik écht die vrouw zijn?

Het antwoord op die vraag was volmondig NEE. Dat was m’n kantelpunt. Daar (in de bijkeuken terwijl ik de was in de machine propte – met volle kracht, je weet wel wanneer je écht boos bent) BESLOOT ik met heel m’n hart dat dit het niet was. Dat IK dit niet was. Dat dit niet de manier was waarop ik de komende jaren wilde ‘doorkomen’.

Ik investeerde in verschillende trajecten, heb mezelf omgeschoold en ontwikkelde mezelf op het gebied van verbinding, energie en grenzen aangevende 3 grootste vlakken waarop ik mezelf compleet was verloren. Nu zet ik mezelf als relatiecoach dagelijks in om vrouwen die zich net zo verloren voelen te transformeren. Door een proces te begeleiden. Klinkt lekker zweverig, is het niet.

Het Resultaat? EIN-DE-LIJK rust in m’n hoofd.

turn vital

Ben je nou alweer moe?

Ik werd niet goed van die vraag, maar dat was wel m’n realiteit.. Ik moest overal (letterlijk 😉) zin voor maken.. Ik had meer van die kloterige gevoelens; ik dacht dat het ‘gewoon bij het leven hoorde’.. Voel jij je net zo?

Je bent constant vermoeid en je gedachten blijven maar gaan.. Tijdens je werk denk je aan privézaken en thuis blijf je maar twijfelen: “Heb ik dit wel gedaan, heb ik die mail nog beantwoord?”.

Alsof je alleen maar kleine brandjes blust? Je doet veel en staat altijd voor een ander klaar – helemaal leuk maar je wilt zo graag ergens in uitblinken. Je bent geboren voor MEER!

Alsof je door de mand valt?  Je merkt dat je zaken vergeet en foutjes maakt. Terwijl “dat kan gebeuren” of “geen probleem” veel gehoorde zinnen zijn voel jij je minder verbonden en meer en meer overweldigd;

Dat je tekort schiet als dochter/ zus/ vriendin/ partner? Iets doen buiten je werk is eigenlijk al teveel. Je beeld je ook de druk in van anderen (hé – verwachting!) wanneer je er al over nadenkt om een afspraak af te zeggen.

En ook dit nog..

Je energieniveau voelt niet alleen beneden peil, het IS beneden peil.. Met overvloed aan stress en spanning, veel activiteiten in een week die je MOET doen maar waar je weinig tot geen energie van krijgt en weinig activiteiten waar je echt van oplaadt.   

Iedereen vraagt je van alles! Omdat je ervan overtuigd bent dat je anderen teleurstelt wanneer je ‘nee’ zegt reageer je meestal met ‘ja’. Grenzen aangeven? Wat is dat? 

Stiekem ben je ontzettend op zoek naar dat gevoel van erkenning, dat je het wél kunt. Geen enkele mogelijkheid om dat te bewijzen ga je uit de weg. Dat levert nog weleens een extra uitdaging op..

Een constant knagend gevoel dat het anders moet of anders kan. Waardoor je niet oplaadt wanneer je eindelijk vrij bent. Dan voel je je namelijk schuldig dat je niet bezig bent met beter of anders.

Je gaat discussies en confrontaties uit de weg terwijl je achteraf sterk voelt dat je tóch in had moeten grijpen. Die gedachten kunnen je nog wel even bezig houden..

Jessica Black

Referenties

Hoe ik weet dat jij je zo voelt? Ik stond waar jij nu staat en dat gun ik helemaal niemand..

Een flinke en permanente boost van je zelfvertrouwen is wat je nodig hebt. Je zelfverzekerd genoeg voelen zodat je minder van de leg raakt van kritiek en dat je weet dat jouw keuze de juiste keuze is, wat dit ook voor onzekerheid op je pad brengt.  

Keuzes maken met je hart in plaats van met je hoofd. Het is klaar met die stemmetjes, het willen goed praten van de gedachten in je hoofd.

Actie ondernemen. Niet een dagje vrij nemen. Niet een ochtendje uitslapen. Niet meer twijfelen, piekeren, dromen hebben en aankloten. Geen quick fixes zonder plan, zonder haalbaarheid.     Échte verandering ondergaan, bij de kern beginnen.

Daardoor leer je eerst jezelf voorop zetten. De rest van de wereld komt daarna. Je kunt niet aan een ander geven wanneer je op bent.. Eerst je eigen tank aanvullen, dan kun je met nóg meer liefde en overgave voor iedereen zorgen. Nu terwijl jij over jouw grenzen waakt als de krachtige leeuwin die je bent!!

turn vital

Wat gaan we doen?

1. 6 persoonlijke gesprekken

In een veilige, ontspannen sfeer gaan we kijken waar je tegenaan loopt, wat daarvoor anders moet, wat je daarmee je écht wilt bereiken en hoé je daar kunt komen. Jij bent de expert van jouw leven en jouw gevoelens, niemand kan je vertellen wat je moet doen. Ik ben de expert in hoé je weer lekker in je vel komt te zitten. Samen beantwoorden we de vragen, angsten en dilemma’s waar jij mee zit. Fijn om te weten: de gesprekken plannen we om de 3-6 weken (afhankelijk van jouw situatie) en tussendoor ben ik bereikbaar voor je. 

2. Videocursus

Naast de gesprekken krijg je ook toegang tot een videocursus waar ik je met meer informatie meeneem in waar je tegenaan loopt en hoe je kunt komen waar je naartoe wilt bewegen. Bij deze video’s horen ook opdrachten, die mag je me toesturen wanneer jij daar behoefte aan hebt. 

3. 3 online gesprekken met de andere deelnemers

Ik geloof heel sterk in leren van en met elkaar. Mijn verhaal inspireert jou en leert jou iets, jouw verhaal leert mij iets en inspireert mij. Wat er kan gebeuren wanneer je allemaal sterke, flexibele, krachtige vrouwen in één groep zet is magisch. Je durft – in verband met de herkenbaarheid en dat iedereen in een bepaalde schuit zit – jezelf vaak kwetsbaarder op te stellen in een bad vol herkenning. 

In deze sessies kun je dan ook je vragen stellen die je niet in je eigen 1-op-1 hebt behandeld. We hebben allemaal raakvlakken en van daaruit kunnen waanzinnig mooie dingen ontstaan.

4. Livedag in West-Brabant

Een fysieke livedag waar we het geleerde in de praktijk kunnen toepassen: verbinden, bruisen, bubbelen en ballen tonen. Je komt een dag samen met net zulke krachtige, positieve, energieke vrouwen om te verbinden, te inspireren en geïnspireerd te raken en, last but not least, aan jouw doelen op het gebied van persoonlijke groei en vitaliteit te werken.

Met 100% positiviteit, 100% energie, 100% veiligheid, 100% verbinding draait deze dag 100% om JOU waarna je hernieuwd, gezekerd en nóg krachtiger en zekerder de deur uitstapt.

Tijdens de energycall bepalen we 3 dingen, daarover lees je hier meer.

Wat kost dat dan?
Jouw investering (jup, maak je klaar om in jezelf te investeren) hiervoor bedraagt € 997,00 inclusief BTW.

Dit bedrag kun je voldoen in:
1 termijn van € 997,00 (eenmalig) OF
3 termijnen van € 333,00 per maand OF
6 termijnen van € 167,00 per maand

Ga jij voor één van die 10 plekjes dit najaar? Plan je energycall in via onderstaande knop.

Dit traject is 150% voor jou wanneer je:

• van buiten alles goed voor elkaar lijkt te hebben, maar het vanbinnen in alle eerlijkheid even niet meer weet. Zit je in een sleur? Hoort dit bij volwassen worden? Is dit het nou?;

 zowel in je werk als in je relatie(s) zou je graag wat meer ballen tonen en weer bruisen van de energie, zoals ‘vroegâh’; 

• aan jezelf begint te twijfelen. Of je nou in die relatie zit waarbij je je afvraagt waar de energie en de passie is of nog vrijgezel bent en ‘de juiste’ maar niet aantrekt;        

• je raakt geschift van de negatieve gedachten in je hoofd, die knagende onzekerheid en/of de dominant aanwezige meningen en verwachtingen van mensen om je heen, die je ALLEMAAL tevreden probeert te houden..

Na 3 gesprekken:

Is er geen twijfel mogelijk: je bent niet gek, je bent geen bitch en je bent ook niet met je verkeerde been uit bed gestapt! Je hebt zelfs alweer energie om het gesprek aan te gaan over je grote uitdaging;

Gaan je negatieve gedachten en zeurend onderbuikgevoel niet meer met je aan de haal: je wéét wat er gaande is, dat voel je ook en stiekem ben je trots op jezelf dat je allemaal positieve gedachten hebt;

Begin je weer te glimlachen. Je schouders hangen weer op de juiste hoogte en je begint weer te stralen; 

Je hebt een heel ander idee over de toekomst. Waar je ten einde raad, in paniek en angstig was besef je je nu dat er werk aan de winkel is, maar ook licht aan het einde van de tunnel;

• Je hebt niet meer de behoefte om te vluchten in ‘leuke’ dingen die je meer kosten dan opleveren.